Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oro Blanco Apartments


Descriere

Amplasare

Acest aparthotel se află la cam 900 de m de plaja cu nisip, direct în centrul localității Playa de Las Américas, într-un cartier dinamic cu magazine și locuri de divertisment. Cel mai apropiat aeroport este Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS), distanța este de aproximativ 18 km.

Dotări

Aparthotelul oferă 143 de camere ce se află atât într-o clădire principlă cu 6-etaje cât și în o clădire auxiliară cu 3 etaje. În acest loc de cazare cu un lift clienții vor fi întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră la recepția deschisă 24 de ore din zona de primire. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale aparthotelului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

În camere se găsesc o zonă de living, o bucătărie și o baie, iar ventilatorul creează o atmosferă plăcută. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au o canapea. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (contra cost) creează confort optim. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. De asemenea, stă la dispoziție un uscător de păr.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu apă dulce cu bazine interioare și exterioare parțial încălzite oferă și o zonă de scăldat amenajată pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și partide de golf. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de windsurfing și scufundări subacvatice. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness și un joc de darts, iar contra cost tenis de masă și biliard. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un salon de înfrumusețare și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună și terapii prin masaj. O discotecă oferă distracție și divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Carduri de credit

În aparthotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie