Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Suites of the Gods este un hotel boutique de 5 stele cu o pozitie privilegiata deasupra portului Athinios, cu vedere la incantatoarea Caldera din mijlocul Marii Egee. Suitele luxoase sunt garantate sa indeplineasca si sa depaseasca toate asteptarile dumneavoastra. Construite in conformitate cu stilul arhitectural traditional al insulei combinat cu confortul designului modern, toate ofera vedere la peisajul uluitor si de neuitat al vulcanului si al insulelor invecinate. Fiecare suita a fost decorata in functie de tema, purtand numele faimosilor zei greci.
Restaurantul 'Celebrities serveste mancaruri rafinate inspirate din bucataria greceasca mediteraneana. In interiorul locatiei dintr-o crama exclusivista de 100 de ani, cu pereti patati de vin, se afla Pestera Spa a Zeilor si Sala de Gimnastica a Zeilor, concepute pentru a fi o sarbatoare pentru corp si minte.

Localizare: Hotelul Suites of the Gods este situat in mijlocul insulei, in zona Megalochori, fiind cel mai bun punct de plecare pentru a explora toate frumusetile insulei, de la renumita plaja cu nisip neagru, la faimosul apus de soare din Oia si de la satul traditional Megalochori la privelistile uluitoare din Akrotiri.
Urmatoarele destinatii sunt usor accesibile: Aeroportul Santorini (JTR) la 6 km, Portul Santorini din Athinios 1,5 km, centrul capitalei Fira la 4 km, plaja Perissa (nisip negru) 6 km, statiunea Oia la 14 km, ruinele krotiri la 7 km.

Dotari camere: Hotelul Suites of the Gods are camerele dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, TV satelit, seif, baie privata cu uscator de par, articole de toaleta, halat si papuci. Toate camerele dispun de balcon sau terasa.

Facilitati hotel: Hotelul Suites of the Gods ofera turistilor receptie 24 de ore, lobby, serviciu de curatatorie completa, parcare, asistenta medicala la cerere, centru Spa si wellness, gym, 2 piscine dintre care una infinity cu sezlonguri si umbrele, restaurant, cocktail bar, cafenea. Hotelul dispune de aer conditionat si WiFi in zonele publice.

Clasificare oficiala: 5*

Pagina web: https://www.suitesofthegods.com/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie