Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Katikies Kirini Santorini - The Leading Hotels Of The World


Descriere

Descriere: Hotelul Katikies Kirini de 5 stele este construit in stanca, oferind o vedere extraordinara asupra Marii Egee. Hotelul este recent renovat si ofera facilitati de lux, precum noul spa si zona de piscina cu sezlonguri cu vedere la mare si facilitati de relaxare. Hotelul nu accepta copii cu varste sub 13 ani.

Tip masa: Mic dejun.

Localizare: Hotelul Katikies Kirini este ideal situat in Oia, cu acces facil la centrul statiunii. Hotelul se afla la aproximativ 30 minute de mers cu masina de Aeroportul Internatinal din Fira si de portul Athinios.

Dotari camere: Hotelul Katikies Kirini are camerele dotate cu baie privata cu cada sau dus, uscator de par, produse cosmetice, halate, papuci, terasa cu vedere la caldera, aer conditionat, TV satelit, internet WiFi, telefon, seif, minibar, cafetiera, room service.

Facilitati hotel: Katikies Kirini dispune de receptie 24 de ore, piscina exterioara infinity, restaurant, pool lounge & cocktail bar, centru fitness si spa, wifi gratuit, fashion boutique, serviciu de curatatorie completa.

Clasificare oficiala: 5*

Website: https://www.katikies.com/kirinisantorini/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie