Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL CLIFFSIDE SUITES:
Hotelul este construit in stil traditional grecesc si dispune de 24 de unitati de cazare (duble, triple si suite). Nu il recomandam persoanelor mai in varsta sau cu probleme de sanatate, deoarece sunt multe scari de urcat si coborat.

Tip masa:
Mic dejun.

Localizare HOTEL CLIFFSIDE SUITES:
Hotelul se afla situat la 500 de metri de orasul Fira, la 7 km de plaja Monolithos, 12 km de plaja cu nisip negru Kamari si 14 km de Perissa.

Dotari camere:
Hotel Cliffside Suites are camerele dotate cu instalatie de aer conditionat, balcon, acces internet, radio/ CD player, uscator de par, mobila traditionala, minibar, baie cu dus, TV satelit.

Facilitati HOTEL CLIFFSIDE SUITES:
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: salon servire mic dejun, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele, bar la piscina, salon vizionare TV, seif.

Clasificare oficiala: 4*

Web: www.cliffside.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie