Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aressana Spa Hotel and Suites (C)


Descriere

Descriere HOTEL ARESSANA:
Hotelul se afla in Fira si ofera clientilor sai decorul unic si original pentru o vacanta de poveste. Desi este situat in inima orasului plin de viata hotelul reuseste sa ofere liniste si intimitate intr-un mod ingenios impletind relaxarea armonioasa cu conectarea usoara de centrele de interes si de centrele comerciale, magazinele, tavernele si restaurantele din zona.

Tip masa:
Mic dejun / Demipensiune

Localizare HOTEL ARESSANA:
Hotelul se afla in Fira, la 100 de metri de cea mai apropiata statie de autobuz, la 3 km de vulcan, la 3 km de port si la 10 km de plaja Perivolos.

Dotari camere:
Hotelul are camere elegante, decorate in nuante pastelate, dotate cu: aer conditionat, baie cu cada sau dus, articole de toaleta, halat si papuci de baie, uscator de par, balcon sau terasa mobilate (la unele camere), facilitati preparare ceai/cafea, minibar, seif, TV satelit, Wi-Fi gratuit.

Facilitati HOTEL ARESSANA:
Hotelul dispune de: restaurant, bar, centru Spa, piscina, Wi-Fi gratuit, aer conditionat, bar la piscina, terasa pentru plaja, gradina, camera de bagaje, schimb valutar, receptie 24 h.

Web: www.aressana.gr

Clasificare oficiala: 4 stele

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.