Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Outrigger Mauritius Beach Resort


Descriere

Localizare: Este amplasat in partea sudica a insulei, in statiunea Bel Ombre. Are acces direct la o plaja lunga cu nisip fin. Aeroportul este situat la 35 km distanta.

Prezentare generala si facilitati: Este o locatie eleganta, redeschisa in 2014. Constituie cadrul perfect pentru un concediu relaxant de neuitat. In cele 3 restaurante ale sale, turistii pot gasi specialitati culinare de pretutindeni. Restaurantul The Mercado ofera retete internationale, restaurantul Edgewater amplasat direct pe plaja, excelent pentru cina, are posturi de gatit live. Specialitati gastronomice tipice pentru Mauritius pot fi servite la restaurantul Gourmet. Resortul dispune de asemenea de: 4 piscine (inclusiv pt copii), bar pe plaja, pool bar, magazine, etc. Pentru SPA & Wellness exista: fitness center, yoga, centru spa Navasana Spa. Resortul organizeaza activiati precum: tenis, tenis de masa, caiac, snorkeling, windsurf, plimbari cu barcute cu podea din sticla, etc. Contra cost: masaj, pescuit, kitesurf, jetski, parasailing. Pentru famiiile cu copii, exista si kids club deschis zilnic intre 10:00-16:00.

Camere: hotelul are un total de 181 de camere, dintre care 85 sunt din categoria deluxe sea view. Acestea sunt decorate elegant, in culori calde. Au vedere la ocean si dispun de: toaleta cu cada sau dus, TV, radio, DVD-player, feon, telefon, aer conditionat, minibar, cafetiera, safe, balcon sau terasa si au acces gratuit la internet wireless.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie