Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mauricia Beachcomber Resort & Spa


Descriere

Situat pe coasta de nord a Mauritiusului, Mauricia Beachcomber Resort & Spa, un hotel de patru stele Beachcomber, este cosmopolit si relaxat, simplu si confortabil. Confortul si simplitatea sunt in centrul atentiei. Arhitectura hotelului evoca stilul traditional mediteranean. Totul a fost construit astfel incat sa ofere vederi spectaculoase ale golfului. Statiunea se afla la cativa pasi de satul plin de viata Grand Baie, unul dintre principalele centre turistice din Mauritius, punand la dispozitie oaspetilor o gama de restaurante, baruri, cluburi si buticuri.

Facilitati camere

STANDARD ROOM 
Camera Standard are o suprafata de 32 m² si poate gazdui maxim doi adulti si un copil de pana la 5 ani. 
La interior, verdele tropical se imbina perfect cu bejul si albul si garanteaza o luminozitate de neegalat. Situata la primul sau al doilea etaj, camera pune la dispozitie un dormitor intim si baie separata. 
Camera Standard propulseaza automat oaspetii intr-o stare de vacanta.. 
 
STANDARD BEACHFRONT 
O selectie exclusiva de camere cu vedere la plaja. Un decor elegant cu linii simple si curate, animate de culori la moda, se combina cu facilitati de lux pentru a crea un refugiu confortabil pe malul marii. 
Situat la primul etaj, caracteristicile interioare includ un dormitor confortabil si o baie separata. De asemenea, un balcon privat permite oaspetilor sa se relaxeze in timp ce admira apusurile romantice de pe ocean. 
Aceasta camera poate gazdui 2 adulti si 1 infant cu varsta de pana la 5 ani. 
 
SUPERIOR ROOM 
Superior room are 38 m² si este ideala pentru un cuplu sau un cuplu cu un copil (pana la 17 ani). Stilul este original. Gresia si lemnul se imbina frumos, permitand oaspetilor sa se relaxeze in confort. Verdele tropical proaspat, adaugat nuantelor de bej si alb, sporeste luminozitatea incaperii. 
Superior room este situata la parter si are vedere la ocean, dar si la gradinile  uluitoare. Se simte ca si cum camera este infasurata intr-o stare permanenta de vara cu toate aceste culori tropicale.
Dormitorul include un spatiu de locuit, care duce la o terasa si o gradina privata.  
 
SUPERIOR BEACHFRONT 
Designul interior modern si curat al camerelor noastre superioare cu vedere la malul marii, proaspat si contemporan, este imbunatatit de o combinatie subtila de tonuri reci si calde. Situate la parter, fiecare dintre camerele Superior Beachfront are un dormitor confortabil, o baie bine utilata si o zona de lounge primitoare. O terasa privata are vedere la plaja pentru a va bucura cu adevarat de o evadare tropicala. 
 
SUITE 
Suita moderna pentru luna de miere ofera tot ce ar putea visa un cuplu proaspat casatorit. Locatia sa pe acoperis garanteaza intimitate completa si ofera cuplurilor o vedere magnifica asupra lagunei turcoaz. Un decor alb pur este purtat in intreaga suita pentru a crea un sanctuar linistit si exclusivist. 
Imbunatatita de lumina naturala, aceasta suita are o atmosfera invioratoare. Cuplurile vor avea sansa de a impartasi momente speciale impreuna in confortul unui cadru rafinat. Un pat elegant cu baldachin ocupa centrul dormitorului, in timp ce baia privata eleganta, cu cabina de dus separata si cada mare, ofera oaspetilor spatiu si confort. Zona de lounge se deschide spre terasa spatioasa, unde sezlonguri elegante va asteapta langa piscina privata. Cuplurile se vor bucura de apusuri unice intr-un cadru romantic. 
 
2-BEDROOM FAMILY APARTMENT 
Atat spatios cat si functional, acest apartament este perfect pentru o familie de pana la trei copii. Mobilierul din lemn neted si iluminatul slab, imbunatatite de culori luminoase de vara creeaza o atmosfera relaxata, de vacanta. 
Dormitorul principal spatios si baia privata ofera parintilor intimitate, in timp ce a doua camera si baia ofera suficienta libertate pentru ca copiii sa se joace liber si sa se bucure de spatiu. Familiile se vor bucura de terasa spatioasa si de gradina privata si se vor bucura la maximum de viata relaxata in aer liber in orice moment al zilei. Apartamentele sunt grupate intr-un sat autonom, cu acces la facilitati exclusive, inclusiv o frumoasa piscina privata. 
 
LOFT 
Pardoseala eleganta din lemn completata de mobilier sic si accesorii moderne sunt imbunatatite de tonurile de alb si bej pur pentru a crea atmosfera exclusiva a mansardei. Dormitorul principal, situat la primul etaj, emana confort rafinat si are un pat king-size cu baldachin si o zona de lounge confortabila. 
Schema de culori continua in baia privata eleganta, care ofera spatii de toaleta convenabile pentru el si ea. O scara care duce la a doua camera de dedesubt special conceputa pentru copii, aduce in minte o cabina privata. Situat in inima hotelului, Loft ofera o vedere frumoasa la piscina principala si la golf. Familiile se vor bucura de nota de lux, precum si de apropierea de toate facilitatile hotelului. 
 
VILLA 
Unica pentru o statiune de patru stele, Villa este cea mai spatioasa si de top categorie de la Mauricia Beachcomber. Este situat intr-un colt linistit al satului autonom al hotelului. 
Ascunsa in verdeata tropicala, aceasta vila ofera cea mai mare intimitate si confort. Intrarea sa maiestuoasa invita oaspetii intr-o casa de vacanta spatioasa. Dormitorul principal are vedere la gradina privata si la piscina mica si adanca somptuoasa si continua spre o baie privata intima, cu o cabina de dus mare, cada separata si dulap spatios. A doua camera, conceputa pentru copii, include, de asemenea, o baie privata si mult spatiu pentru ca copiii sa se distreze. Oaspetii se vor bucura de tot ce este mai bun din viata in aer liber pe terasa in stil mediteranean si in gradina privata. Vila ofera oaspetilor posibilitatea de a petrece impreuna momente de vacanta de calitate si de a se retrage in propriile lor camere. Un decor neutru, pus in valoare de stropi de culori tropicale, este purtat de la interioare la zonele de zi in aer liber, creand o atmosfera relaxata si conviviala in intreaga vila. 

Facilitati hotel

Deschizându-se spre plajă și cu vedere la golful Grand-Baie, Mauricia Beachcomber și personalul său dedicat întruchipează legendara ospitalitate maurițiană. Ideal pentru familii, cu cazare în diferite categorii, inclusiv un sat care cuprinde apartamente cu 2 dormitoare și 2 băi, zonă de preparare a hranei pentru bebeluși cu facilități exclusive pentru părinții cu bebeluși sub vârsta de 3 ani. Un club pentru copii cu acces gratuit pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani  oferă un program extins de activități. 
Aveti la dispozitie 2 restaurante dintre care să alegeți, inclusiv mesele de la Le Nautic. 
Exista o gamă largă de activități acvatice și terestre, inclusiv un centru sportiv cu hamam și saună, 3 terenuri de tenis și un centru de scufundări. Este oferit acces la Mont Choisy Le Golf, un teren de golf cu 18 găuri situat la 10 minute de stațiune. 
Hotelul dispune de un spa cu piscină de relaxare, un pachet opțional All-Inclusive atractiv, centre comerciale, viață de noapte și cazinou la câțiva pași, plus interschimbabilitatea meselor cu toate hotelurile Beachcomber (cu supliment la hotelurile de 5 stele, inclusiv Royal Palm Beachcomber Luxury la rezervare). 
Alte facilităţi: recepție deschisă 24/24, piscina principală, personal multilingv, securitate asigurata 24/24, birou operator turistic, birou închirieri mașini, schimb valutar, parcare gratuită, lounge, doctor de gardă, sala de plecare, concierge, pachet all-inclusive disponibil, centre comerciale și viață de noapte la câțiva pași. 

Localizare

Situat in Grand Baie, Mauricia Beachcomber Resort & Spa este un hotel cosmopolit, situat pe plaja cu vedere la golf. Se afla la cativa pasi de centre comerciale, restaurante, baruri si cazinouri. Mauricia Beachcomber Resort & Spa este la aproximativ 29 km de Port Louis, capitala orasului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie