Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Palmiste


Descriere

Descriere
Le Palmiste Resort & SPA este un hotel de 3 stele plus situate in insorita localitate Trou aux Biches, in nord-vestul insulei Mauritius, fiind locul potrivit pentru turistii de toate felurile.
Localizare
Hotelul se afla la 67 de km de aeroport, 20 de km de capitala Mauritius, Port-Louis si la 10 km de Grand Bay. Plaja cu nisip se afla la 150 de metri de hotel.
Facilitati hotel
Hotelul beneficiaza de o gradina exotica, piscine exterioare, piscina pentru copii, facilitati SPA si acces gratuit la Wi-Fi. Accesul la Hammam si sauna este grauit pentru oaspetii din camerele superior, iar aceste facilitati sunt disponibile si pentru ceilalti oaspeti, contra cost. Restaurantul hotelului serveste preparate din bucataria internationala, precum si preparata specifice Mauritius si homar. La bar este disponibila o varietate de cocktailuri. Oaspetii se pot bucura si de sporturi precum volei, tenis de masa, darts, yoga, water polo sau de ore de gimnastica acvatica.
Dotari camera
Camerele hotelului sunt dotate cu mobilier din lemn, aer conditionat, balcon cu vedere la gradina sau la piscina, televizor, uscator de par, facilitate pentru prepararea ceaiului si cafelei, mini bar si seif.
Site
https://www.hotel-lepalmiste.mu/index.php/en/

OFERTA LUNA DE MIERE40% reducere pentru mireasa - in camera dubla
Cadou in camera la sosire
Vin
20% reducere pentru cuplu la SPA
Cina la lumina lumanarilor (bauturile nu sunt incluse)


Cerinte:
- certificat de casatorie intocmit in urma cu maxim 8 luni
- minim 4 nopti de cazare

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.