Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT HURGHADA


Descriere

LOCALIZARE

Royal Lagoon este situat chiar langa promenada din Hurghada, la 5 minute de mers cu shuttle bus pana la plaja si la 10 minute de mers cu masina de aeroportul international din Hurghada.

FACILITATI

Hotelul dispune de: acces internet wireless, receptie 24 de ore, psicina exterioara, aqua park, gradina, sporturi acvatice, terenuri de tenis, mese de tenis, spalatorie, sala de fitness, centru SPA/Welness, exchange, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, plaja privata, restaurant, snack bar, mini club pentru copii, bufet pentru copii, loc de joaca pentru copii.

CAMERE

Toate camerele sunt echipate cu: aer conditionat, mini bar, baie cu dus sau cada si uscator de par, zona de relaxare, TV cu ecran plat , unele camere au aer conditionat.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.