Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Movenpick El Gouna Resort & Spa


Descriere

Hotelul de lux se situeaza intr-un mediu minunat, la marginea statiunii El Gouna.

Localizare

Movenpick Resort & Spa El Gouna este localizat in El Gouna, pe malul Marii Rosii, la numai 100 m distanta fata de plaja si la 30 de km fata de aeroport. centrul orasului si Clubul de golf El Gouna sunt localizate la 1 km departare fata de complex.
Hotelul ofera servicii de calitate superioara si este recomandat tuturor categoriilor de varsta.
 

Facilitati camere

 Hotelul detine 554 camere spatioase, cu ferestre mari  si apartamente, cu 2 paturi, pat suplimentar: 1 (adult/copil), baie proprie (dus, uscator de par, WC), aer conditionat, telefon, TV satelit, seif la receptie: gratuit, minibar (gratuit la all inclusive), terasa sau balcon. Exista si 15 camere pentru persoanele cu dizabilitati oferind confort la cele mai inalte standarde.
 

Facilitatile hotelului

Hotelul are 4 restaurante tematice : “Palavrion”, “El Sayadin”, “Il Limone Mediterranean Restaurant”, “Bua Khao Thai” (international, pescaresc, mediterranean sau thailandez), cu barurile si cafenelele repartizate pe toata suprafata hotelului. Atmosfera la cina este intretinuta de muzicieni internationali. Alte facilitate ale hotelului: sala de conferinte, receptie 24 h, schimb valutar, magazine de suveniruri, spalatorie, curatatorie.
 

Sport si agreement

Volei pe plaja, 2 terenuri de tenis, teren de squash, masaj, sauna, jacuzzi, teren de golf la 1 km, casino la 1 km, snorkeling, windsurfing, centru de scufundari, centru de sporturi nautice, centru de wellness, 2 Sali de gimnastica, un SPA recunoscut pentru calitatea serviciilor. Hotelul detine si echipa de animatie atat in timpul zilei cat si seara.
 

Piscina si plaja

Hotelul detine 4 piscine dintre care 3 incalzite pe timpul iernii, cu sectiuni separate pentru copii. 
Plaja este cu nisip, si are o lungime de 3 km. Sezlonguri si umbrele gratuite, bar pe plaja.

Facilitati pentru copii

Bazin pentru copii, terenuri de joaca, 2 miniclub-uri (5-12 ani);

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.