Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa


Descriere

Amplasat printre o verdeata luxurianta de pe tarmurile idilice ale Golfului Arabic, Sofitel Dubai The Palm ofera un sanctuar tropical si relaxant, la doar o mica distanta de metropola vibranta si plina de viata, Dubai.

Facilitati camere

Camerele sunt decorate cu accente de onix, piatra si lemn exotic de culoare inchisa, cu o paleta de culori care evoca litoralul si peisajul polineziei. Puteti sa profitati de vederi la gradini sau la Golful Arabic de pe balconul sau terasa dumneavoastra privată. Toate camerele sunt dotate cu o  lenjerie de pat Sofitel MyBed™ ultra-plus exclusiva si articole de toaleta frantuzesti de lux. Camerele de lux au vedere la Marea Arabiei sau Palm Jumeirah de unde puteti sa admirati privelistea de pe balconul dvs. privat. Acestea sunt dotate cu sistem audio Bose Wave, TV LCD de 40 inch, minibar, articole pentru cafea si ceai, cada si dus separat cu efect de ploaie, seif, fier de calcat si uscator de par. Pentru un mediu primitor atunci cand sunteti departe de casa, descoperiti Apartamentul cu un dormitor de la Sofitel Dubai The Palm ce include toate facilitatile necesare pentru o familie, cum ar fi menaj zilnic si turndown service, o bucatarie complet utilata, o zona de luat masa eleganta si o masina de spalat si uscator. Aceasta resedinta potrivita pentru familii este situata in apropierea clubului pentru copii Amura si a piscinelor pentru copii. Apartamentul de 75 mp cuprind facilitate precum balcon privat, living separat cu canapea, bucatarie complet utilata cu cuptor cu microunde, masa de sufragerie, sistem audio Bose Wave, TV LCD de 40 inch, minibar, articole pentru cafea si ceai, seif, dus cu efect de ploaie si uscator de par.

 

Facilitati hotel

Meniurile atent pregatite ofera mancaruri clasice si moderne din regiunea Golfului, Europei, Asiei cat si din Americi si Pacificul de Sud - toate accentuate de o nota franceza la Sofitel. Indiferent daca luati masa in interior sau in aer liber, o sa fiti inconjurati de privelisti superbe la mare. Intrati intr-o lume de lux la So Spa sau mentineti-va rutina de fitness in sala de sport So FIT de inalta tehnologie a hotelului. Centrul spa are 28 de sali de tratament si este excelent pentru o sesiune lunga de relaxare. Veti gasi 12 restaurante, baruri si lounge-uri care servesc o gama larga de delicatese culinare cat si bauturi. Sofitel Dubai Palm Resort and Spa are propria plaja privata dar ofera si doua piscine, dintre care una este interioara. Alte facilitati ale hotelului includ seri cu cina tematica, seri de film, mini golf, biliard, camera de jocuri si teren de tenis.

 

Localizare hotel

Hotelul de lux de cinci stele este situat in Jumeirah Beach Residence, Sofitel Dubai Jumeirah Beach are access direct spre cea mai populara promenada de recreere din Dubai, The Walk, precum si spre noua destinatie de agrement si retail, de la malul marii, The Beach. Aeroportul International Dubai se afla la o distanta de aproximativ 40km.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
CH ( incalzire centralizata )
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
piscină interioară
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie