Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Inn Dubai Festival City


Descriere

Conectat direct la centrul comercial Dubai Festival, cu 500 de magazine, restaurante și divertisment pentru copii și familii, Holiday Inn Dubai Festival City este o proprietate de 4 stele, ideală pentru familii in suitele de familie. Oaspeții se pot bucura de WiFi gratuit in intregul hotel.

Toate camerele hotelului includ fierbător. Camerele au baie privată cu o cadă, iar anumite camere sunt dotate cu zonă de relaxare. La Holiday Inn - Dubai Festival City Mall, an IHG Hotel, camerele pun la dispoziție aer condiționat și TV cu ecran plat.

Proprietatea oferă zilnic mic dejun tip bufet. Copiii mănancă gratuit cu 1 adult plătitor. Personalul de la receptie vorbește engleză, arabă și hindi si va fi incantat să vă ofere informații utile despre zonă.

Oaspeții se pot bucura de "Imagine Show", o atracție ce a doborat multe recorduri. Avand cea mai mare suprafață de proiecție pe apă și cea mai mare hartă permanentă de proiecție din lume - ambele aflate in Guinness World Records, acesta oferă cea mai recentă tehnologie de divertisment in apă, pirotehnie, lasere, lumini și efecte dramatice.

IKEA se află la cațiva pași de hotel. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Dubai, la 3 km de Holiday Inn - Dubai Festival City Mall, an IHG Hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie