Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villaggio (Adults Only)


Descriere

Localizare:Hotelul este situat in Hersonissos. Facilitati hotel: restaurant, bar la piscina, piscina exterioara, lounge comun, terasa, gradina, receptie deschisa nonstop, room service, serviciu de schimb valutar, WiFi gratuit. Facilitate camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, ceainic, uscator de par, dulap.

Localizare

Plaja Limenas Hersonissou este la 2,1 km de Hotelul Villaggio Hersonissos - Adults Only iar plaja Glaros este la 2,4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Heraklion, la 23 km de hotel.

 

Facilitati Hotel

Villaggio Hotel Adults ofera vizitatorilor sai adevarate delicatese cretane, grecesti si globale pe restaurantul de pe acoperis. De asemenea, tot pe acoperis se afla si o piscina exterioara. Hotelul dispune de bar zona de lounge comuna. Acest hotel are o gradina si o terasa. Cazarea ofera oaspetilor o receptie deschisa nonstop, room service si servicii de schimb valutar.

 

Facilitati camere

Villaggio ofera vizitatorilor 40 de camere, care includ cinci suite Junior, fiecare cu piscina personala, camere duble superioare sau standard si camere single. Toate au design si culori elegante, atmosfera intima si confortabila. Camerele sunt placute din punct de vedere estetic si modernizate cu un interes pentru detalii: baie privata este doatata uscator de par, papuci de casa si prosoape. In camera se regaseste un aer conditionat, telefon direct, mini-frigider, TV, Wi-Fi. Camerele sunt cu vedere la mare sau spre munte, iar unele dispun de balcon sau terasa. Acestea au paturi moi, care pot fi organizate ca doua paturi separate sau un pat dublu imens.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.