Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kitro Hotel (ex.Sgouros) Adult Only


Descriere

Hotelul Sgouros este situat lângă plaja Kitroplatia si la 200 de metri de centrul orașului Agios Nikolaos.Acesta este situat la 65 km de Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis și la 12 km de staţiunea cosmopolită Elounda. Facilitati hotel: Aceasta unitate de cazare ofera : recepţie, lounge, internet corner, cafenea situata pe malul marii. Oaspetii acestui hotel vor avea parte de tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante relaxante.Camerele ofera facilitati precum: baie cu articole de toaletă, uscator de par aer condiționat individual, frigider, telefon, acces la internet, seif.

Localizare

Situata convenabil in Agios Nikolaos, Creta, aceasta proprietate este aproape de locuri de interes si restaurante diverse, cel mai apropiat aeroport se afla la o distanta de aproximativ 62 km.

Facilitati Hotel

Exista o cafenea snack bar pe malul marii, unde va puteti bucura de mese usoare si bauturi racoritoare. Plaja este pozitionata in fata hotelului si se intinde de-a lungul coastei aurii oferind vederi la mare. Alte facilitati ale hotelului includ o zona de lounge, spatii cu internet, zona TV/video, jocuri si rafturi de carti.

Facilitati camere

Hotelul ofera o gama larga de camere confortabile si decorate elegant. Alegeti dintre camere duble sau apartamente cu vedere la mare. Facilitatile standard includ aer conditionat, TV, WiFi, seif, uscator de par, articole de toaleta si mini-frigider. Aproape toate camerele au balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.