Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Sergios promite o vacanta confortabila si relaxanta atat pentru familii, cat si pentru tineri. Este situat în centrul staţiunii Hersonissos, la 28 km de aeroport Heraklion, aproape de plajă și de toate facilitățile de divertisment și sport din zonă Heraklion.

Localizare

Hotelul este situat la 500 m de centrul stațiunii Hersonissos, la doar 150 m de plajă și la 25 km de aeroport.

Facilitati hotel

Sergios Hotel pune la dispoziția turiștilor recepţie, restaurant principal, bar, piscină exterioară cu şezlonguri şi umbrele, cameră pentru depozitare bagaje, parcare, casă de schimb valutar, internet Wi-Fi în zonele publice, servicii de spălătorie şi servicii medicale.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer condiţionat (contra cost), TV satelit, baie cu duş, uscător de păr, internet Wi-Fi, telefon, minifrigider, seif (contra cost), balcon sau terasă.

Plaja:

Plaja se află în apropierea hotelului, la o distanţă de 150 m. Aceasta este publică, cu nisip şi este foarte bine organizată cu şezlonguri şi umbreluţe.
 
 
 
***Descrierea este cu caracter informativ!
 
Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (www.sergioshotel.gr) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Receptie 24h
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Parcare
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie