Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Petradi Beach Lounge Hotel


Descriere

Oferind piscină si restaurant cu lounge, Hotelul Petradi Beach Lounge de la malul mării se află chiar pe plaja Koubes. Acesta oferă unități de cazare in sistem self-catering, decorate elegant, cu vedere la Marea Cretei, orașul Rethymno sau grădină, drum și castelul Fortezza. In zonele publice este disponibil accesul gratuit la Wi-Fi.

Petradi Beach oferă studiouri si unităti tip maisonette amenajate cu mobilier alb, echipate cu aer conditionat si balcon mobilat. Fiecare are TV cu ecran plat cu canale prin satelit si chicinetă cu plite de gătit si mini-frigider. Baia privată include uscător de păr.

Puteți savura preparate locale traditionale la restaurantul à la carte, admirand vederea la mare. Snack barul oferă mese usoare si băuturi răcoritoare, in timp ce barul asigură o gamă largă de cocktailuri si băuturi.

Aveti la dispozitie sezlonguri si umbrele de soare pe terasa de langă piscină, precum si in zona de plajă privată, unde vă puteți relaxa. Există grădină cu plante si palmieri, precum si loc de joacă pentru copii, ideal pentru divertismentul oaspetilor mai tineri. Puteti inchiria automobile si biciclete.

Centrul orăselului Rethymnon, cu portul său venetian pitoresc, este la 20 de minute de mers pe jos sau la 5 minute de mers cu masina de hotelul Petradi Beach Lounge. Muzeul de Arheologie din Rethymnon este la aproximativ 1,2 km. Portul din Souda este la 50 km, iar Aeroportul International din Chania se află la 60 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie