Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kasapakis Hotel and Apartments


Descriere

Localizare:
Kasapakis Hotel and Apartments este localizat in Analipsi-Heraklion la doar 20 m de plaja. Distanta fata de centrul orasului Heraklioneste de 18 km, iar fata de aeroport de 16 km.
Facilitati:
Hotelul dispune de 37 camere double, superior, un apartament cu one bedroom, suite junior cu vedere laterala sau directa spre mare si munte. Piscina exterioara care include si piscina copiilor, wifi in zonele publice. La o distanta mica de hotel se pot gasi cafenele, baruri, restaurante, taverne, cluburi, mini market-uri si magazine de suveniruri.
*animalele nu sunt acceptate in incinta cladirii
Restaurant:
Estia Restaurant serveste preparate culinare cu specific Cretan cat si preparate internationale. Un bar este disponibil langa piscina.
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de baie cu dus, TV prin satelit, minibar, telefon fix, uscator de par, seif (contra cost), balcon cu priveliste spre mare, piscina sau munte.
Double Room with Sea/Mountain View: dispune de paturi twin sau double. Capacitatea maxima de doua persoane
Superior Room with Sea/Mountain View: dispune de aparat de cafea, pat double si o canapea sau pat extensibil. Capacitatea maxima de trei persoane
1Bdr Apt: dispune de dormitor, aparat de cafea si o canapea sau pat extensibil. Capacitatea maxima de patru persoane
Junior Suite: capacitatea maxima de doua persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.