Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Indigo Inn Hersonissos se află la numai 100 m de mare și in apropiere de centrul orașului Hersonissos. Oferă o piscină cu șezlonguri și umbrele gratuite, precum și WiFi gratuit in toate zonele.

Fiecare unitate de cazare de la Indigo Inn Hersonissos este decorată modern, avand aer condiționat și vedere la orașul Hersonnisos. Toate pun la dispoziție TV prin satelit, minibar, masă, tacamuri, ceainic, aparat de cafea și uscător de păr. Baia include dus.

Proprietatea oferă un restaurant principal care servește delicatese mediteraneene și internaționale in stil bufet. Restaurantul à la carte Indigo oferă preparate inspirate din bucătăria italienească și cea grecească.

Indigo Inn Hersonissos are recepție cu program nonstop, un bar principal și un snck bar. Alte facilități la proprietate includ un depozit de bagaje.

La mai putin de 1 minut de mers pe jos se găsesc restaurante, baruri și magazine. Aeroportul Internațional Heraklion se află la 20 km. In apropierea proprietății este disponibilă o parcare publică gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie