Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ilios Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Ilios este situat in Hersonissos, cea mai populara statiune de pe coasta de nord a insulei Creta, situat la aproximativ 26 km de Aeroportul Nikos Kazantzakis si Heraklion, capitala insulei.

FACILITATI
Hotelul Ilios ofera o piscina pe acoperis si un restaurant. Oaspetii beneficiaza de un bufet de mic dejun si au acces Wi-Fi gratuit in camera.
Zona piscinei ofera vedere spre muntii din imprejurimi si spre peisajul Insulei Creta. Oaspetii pot servi cina la restaurantul care are un bar de salate.
La magazinul din incinta se pot cumpara gustari si bauturi racoritoare.
Personalul de la receptia cu program non-stop se poate ocupa de inchirierea unei masini si poate oferi informatii privind activitati precum drumetiile. Hersonissos este o statiune plina de viata,
cu numeroase baruri, cafenele si magazine. Acvariul Aquaworld este la 10 minute distanta pe jos.

RESTAURANT
Oaspeii beneficiaza de un bufet de mic dejun.

CAMERE
Toate cele 73 de camere dispun de dus, telefon, uscator de par, televizor, WiFi, balcon.
Apartament cu 1 dormitor i vedere la piscina-(35 mp)-Acest apartament are podea cu gresie/marmura, fierbator electric i balcon.
Standard Double/Twin Studio-(20 mp)-Acest studio are cuptor, balcon i vedere la imprejurimi.
Studio triplu standard-(25 mp)-Acest studio are podea cu gresie/marmura, cuptor si balcon.
Studio standard cvadruplu-(27 mp)-Acest studio are podea cu gresie/marmura, chicineta i balcon.
Apartament de familie cu 1 dormitor si vedere la piscina-(45 mp)-Acest apartament are zona de luat masa, aer conditionat si balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.