Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elychryson Aparthotel


Descriere

Localizare:
Elychryson Aparthotel este localizat la cativa pasi de centrul orasului Hersonissos si de plaja. Cel mai apropiat aeroport este International Heraklion situat la 23 km de proprietate.
Atractii turistice:
-Acvariul Aquaworld la 200 m
-Muzeul Folcorului Lixnostatis la 2,2 km
-Labyrinth Park la 3,8 km
Facilitati:
Hotelul dispune de piscina, sezlonguri, wifi, terasa, activitati sportive in afara proprietatii contra-cost: ciclism, snorkeling, calarie, scufundari, caiac, windsurfing, pescuit; servicii de curatatorie (contra-cost), rent a car, wellness & spa: masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare (contra-cost)
Tipuride camere:
Toate tipurile de camere dispun de chicineta, baie cu dus sau cada, aer conditionat, uscator de par, aparat pentru bauturi calde, prajitor, masa, TV prin satelit, canapea extensibila, zona de lounge
-Studio40mp: dispune de doua paturi single si o canapea extensibila. Capacitatea maxima de trei persoane
-Family Studio 45mp: dispune de doua paturi single si o canapea extensibila. Capacitatea maxima de patru persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.