Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eleni Beach Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Eleni este situat in Stalis, statiune care reprezinta un loc de vis pentru o vacanta perfecta. Distanta dintre hotel si Aeroportul International Heraklion este de aproximativ 29 km. Eleni Beach este un complex de apartamente foarte atractiv situat pe bulevardul din Stalis, direct pe frumoasa plaja de nisip. Sunt baruri, taverne si magazine in apropiere.

FACILITATI
Plaja: plaja Stalidas se afla exact in fata complexului.
Piscine: piscina frumoasa (cu sectiune speciala pentru copii).
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Wellness: in incinta hotelului Stalis se organizeaza tratamente de sanatate si frumusete.
Divertisment: biliard, Internet Corner, nopti cu muzica live, facilitati de golf la 6 km distanta, servicii de inchiriere de biciclete montane, sporturi nautice.
Exista un snack-bar langa piscina.

CAMERE
Unitatile de cazare sunt frumos decorate si dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, Wi-FI, seif, frigider, cuptor cu microunde, ceainic, baie cu dus, uscator de par.
ONE ROOM APARTMENT - capacitate 1-3 persoane;
BALCONY OR TERRACE 2-BEDROOM APARTMENT - capacitate 1-4 persoane;
THREE ROOM APARTMENT - capacitate 2-6 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.