Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EVA MARE HOTEL & SUITES


Descriere

Descriere hotel
Situat la 25 km de aeroport, la 20 km de orasul Heraklion, in localitatea Agia Pelagia, la altitudine, cu vedere spectaculoasa catre golf. Statia de autobuz este la 70 m distanta de hotel.
A fost construit in anul 1988, ultima renovare partiala a avut loc in anul 2013 (au fost renovate o mare parte din camere).

Hotelul are o cladire principala cu 3 nivele (fara lift) si o cladire Annex (fara lift) situata peste un drum ingust, mai putin circulat. O parte din camere sunt cu vedere la imprejurimi sau la curtea interioara a hotelului. Datorita constructiei specifice, camerele care fac parte din aceeasi categorie pot fi diferite ca suprafata si design.

In total sunt disponibile 41 de camere:
- standard room (camerele sunt situate in cladirea principala si caldirea Annex, 2 paturi separate (pat dublu la solicitare, in functie de disponibilitate), suplimentar - pat single/sofa/pat pliant, max. 3 pers., 15-20 m2), exista posibilitatea de solicitare a doua camere standard interconectate (in functie de disponibilitate);
- junior suite (sunt situate in cladirea principala, camere tip open space, dormitor cu zona de living, pat dublu, suplimentar - pat single/sofa, in cateva camere - jacuzzi, max. 3 pers., 30-40 m2);
- apartments 1 bedroom (camerele sunt situate in cladirea Annex, dormitor, living cu bucatarie, pat dublu, suplimentar - 1 pat single si sofa, max. 3+1 pers.,30-40 m2).

In unele camere (orice tip) exista bucatarie utilata (miniresou electric, fierbator, aparat de cafea, vesela, farfurii, tacamuri).

Se accepta plata cu card de credit: Visa, Mastercard, American Express. Bancomat: in localitatea Agia Pelagia, la 1 km distanta de hotel.
Cazare cu animale de companie: nu se accepta.

Tel.: +30 2810 811186
Fax: +30 2810 811311
Internet: www.evamare.gr
Camera hotel

baie cu cada sau cabina de dus
set cosmetice de baie
foehn
aer conditionat individual
seif in camera (mecanic) sau la receptie (contra cost)
televizor
internet WiFi (gratuit)
telefon
minifrigider
fierbator
curatenie in camera - de 6 ori/saptamana
schimbarea lenjeriei - de 3 ori/ saptamana
schimbarea prosoapelor - de 3 ori/ saptamana (regim protectia mediului)
balcon sau terasa
pardoseala - parchet laminat
Facilitati suplimentare in camerele junior suite: halate, CD/DVD player


Spatiu exterior

restaurant principal Yamas (in cladirea Annex, peste drum)
3 baruri&
piscina exterioara cu apa dulce&
camera depozitare bagaje
internet WiFi (pe spatiul exterior, gratuit)
medic (la solicitare, contra cost)
parcare


Relaxare si sport

gratuit
sala de fitnes


Pentru copii

loc de joaca (suprafata cu nisip, fara acoperis)
patut (la solicitare, gratuit)
scaune in restaurant


Plaja

Nisip-pietris, la 100 m distanta de hotel.
Situata intr-un golf si pana la care se coboara pe un drum abrupt sau pe scari. Intrarea in mare - partial pe piatra. Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit.


Comentariul nostru

Hotel mic, afacere de familie, amplasat la inaltime. Cea mai mare parte a camerelor a fost renovata si amenajata cu bun gust. Persoanele cu dizabilitati si familiile cu copii mici trebuie sa ia in considerare faptul ca drumul spre plaja este cu trepte si zona este terasata. Recomandat pentru familii nepretentioase care prefera vacantele relaxante.
Se poate ajunge relativ usor in orasul Agia Pelagia (2 km) si in Heraklion (20 km).


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.