Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă este situat chiar pe malul mării, intr-un cartier animat, direct in centrul localității Hersonissos. Aici există mai multe posibilități de petrecere a timpului liber sau de inițiere a unor mici tururi de explorare. Cel mai apropiat aeroport este Heraklion (HER) și se află la aproximativ 25 de km.

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 61 de camere de nefumători. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul oferă diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un serviciu de inchiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire și un fax. Clienții care doresc să se informeze despre excursii pot să o facă la biroul de organizare a excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat (contra cost) și o pardoseală incălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută in camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările standard ale majorității camerelor. Lucurile de valoare pot fi depozitate in siguranță intr-un seif pus la dispoziție contra cost. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Camerele dispun de un telefon cu apelare directă și. In baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Pe terasa insorită stau la dispoziție șezlonguri și umbrele de soare pentru clienții. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana și canoe. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locul de cazare dispune de o cafenea. Clienții vor găsi bucate diverse in restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers.

Carduri de credit

Unitatea de cazare acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie