Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Complexul de apartamente, ideal pentru familii, se află la Plataniás (Rethymno), la doar 200 de m de o plajă.

Dotări

Aceată unitate cu recepția deschisă 24 de ore dispune de 44 de camere. Clienților complexului de apartamente le stau la dispoziție un spațiu cu televizor, o bibliotecă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală și un serviciu de transfer. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea complexului. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost).

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și încălzire reglabilă la nivel central. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. Datorită unui frigider, unui aragaz, unui cuptor cu microunde și unui aparat pentru cafea/ceai, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, un radio și WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Șezlonguri comode așteaptă pe terasa însorită. Printre activitățile contra cost de petrecere a timpului liber în complexul se numără scufundări subacvatice și terapii prin masaj, iar oferite de organizatori terți: scufundări subacvatice. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Micul dejun și prânzul garantează savori culinare zilnic. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Complexul de apartamente oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie