Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amazones Villas Apartments


Descriere

LOCALIZARE
Situat intr-o gradina frumoasa, la doar 100 m de plaja din Stalis si la o calatorie cu autobuzul de Malia, hotelul Amazones Villas Apartments ofera apartamente spatioase, cu vedere la mare. Aeroportul International Nikos Kazantzakis se afla la aproximativ 28 km de proprietate.

FACILITATI
Plaja: plaja Stalidas se afla la o distanta mica de hotel.
Piscine: in zona piscinei exista multe sezlonguri.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment: teren de minigolf, biliard, zona de divertisment cu TV prin satelit, servicii de inchirieri auto si biciclete, servicii turistice.
Parcare privata gratuita.

RESTAURANT
Un mic dejun englezesc este servit de dimineata devreme pana la pranz, pe terasa insorita de la piscina. Barul ofera bere rece, cocktailuri si bauturi delicioase, precum si un program de divertisment in fiecare seara.

CAMERE
Apartamentele sunt spatioase si au zona de living si o bucatarie complet utilata, cu frigider, cuptor cu microunde, fierbator electric, prajitor de paine, plita electrica si o mare varietate de tacamuri. Unitatile de cazare dispun de aer conditionat, TV prin cablu sau satelit, baie privata, balcon sau terasa.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.