Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Diamond Studios

   Agios Georgios Argirades


Descriere

Amplasare

Aparthotelul, ideal pentru turiști de la plajă, se află in centrul localității Agios Georgios Argirades, la doar 100 de m de o plajă cu nisip. Pană la aeroportul Corfu - Kerkyra (CFU) sunt aproximativ 33 de km.

Dotări

Clienții pot să-și petreacă sejurul in ambianța plăcută a celor 24 de apartamente. Pentru o ședere confortabilă și relaxantă, aparthotelul dispune de un spațiu cu televizor. In spațiile comune poate fi folosită conexiunea la internet (contra cost). O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea hotelului.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. Balconul sau terasa sunt incluse in dotările standard ale majorității camerelor. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. De asemenea, o chicinetă cu un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile in mod standard. In baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Locul de cazare oferă 24 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. De asemenea, aparthotelul pune la dispoziție gustări.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.