Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată in centrul stațiunii Alanya, Villa Sonata este la doar cațiva pași de peștera Damlataș și de plaja Kleopatra. Avand vedere panoramică la mare și la oraș, proprietatea oferă piscină in aer liber și facilități de spa. Oaspetii au la dispozitie apartamente spațioase, cu chicinetă, TV și balcon.

Chicinetele de la Sonata Villa sunt dotate cu frigider, aragaz și fierbător electric. Apartamentele au baie privată. De asemenea, acestea au zonă de relaxare.

Micul dejun este servit zilnic, la un cost suplimentar. Villa Sonata are un restaurant, care oferă o varietate de mancăruri.

Facilitățile de spa includ o baie turcească, o cadă cu hidromasaj și o saună; sunt disponibile si servicii de masaj. Oaspetii au la dispozitie o sală de fitness. Receptia este deschisă non-stop.

Villa Sonata este la 10 minute cu masina de castelul Alanya si la 300 de metri de malul mării. Aeroportul Antalya poate fi accesat cu masina in 2,5 ore.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie