Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere : Hotelul a fost deschis in anul 2008, renovat in anul 2013, este constuit pe o suprafata totala de 310.000 mp si dispune de 811 camere repartizate in cladirea principala (243 camere) si in 18 cladiri club (568 camere).

Localizare :Hotelul este situat pe plaja, la 75 km de aeroport, 8 km fata de orasul Manavgat si la 10 km de orasul antic Side.

Plaja:La veti gasi o plaja privata de 540 m lungime cu nisip si pietricele. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: minibar, aer conditionat centralizat, televizor, seif, uscator de par, telefon, baie cu cada, balcon, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.

Facilitati hotel :Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, restaurant pentru adulti, 12 restaurante a la carte, baruri, terase, bar la piscina, bar la plaja, patiserie, 3 piscine exterioare, piscina interioara, piscina interioara Thalasso, piscina VIP, piscina pentru copii, aqua park cu 11 tobogane (5 pentru adulti, 6 pentru copii si 3 pentru infanti), miniclub pentru copii, discoteca, program de animatie, muzica live, cinema, aerobic, pilates, terenuri de fotbal, terenuri de tenis, bowling, biliard, volley pe plaja, basket, tenis de masa, sporturi de apa, centru spa, centru fitness, sauna, baie turceasca, internet wi-fi, magazine, business center cu 25 sali de conferinta, club de calarie.
Servicii cu plata: restaurantele a la carte (Miyako, Tepenyaki, Sunset, Barbeque), sucurile de fructe proaspete (exceptie la micul dejun), bauturile premium, piscina interioara si exterioara Thalasso, Thalasso & Spa Center, sauna, internet cafe, centrul de jocuri, biliard, sporturile de apa, terenul de fotbal, teren de tenis, nocturna si echipament pentru tenis, servicii medicale, servicii de babysitting, room service.

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscine pentru copii, mini club, mini disco, bufet pentru copii, loc de joaca, diverse programe si activitati pentru copii, babisitting contra cost.

Tip masa: Ultra All Inclusive

Plaja:La veti gasi o plaja privata de 540 m lungime cu nisip si pietricele. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari (o singura data pentru un sejur de minim 7 nopti si doar la anumite restaurante);
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Pagina web: www.starlight.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie