Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arsi Enfi City Beach Hotel


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă oferă un mediu ideal pentru familiile cu copii și se află la aproximativ 1,5 km de centrul Alanyei. Cele mai apropiate aeroporturi sunt Gazipasa (GZP) și Antalya (AYT).

Dotări

Hotelul cu un lift dispune de 132 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Locul de cazare dispune de o cameră de bagaje, de un spațiu cu televizor, de asistență medicală, de un serviciu de transfer, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de o spălătorie de tip self-service și de o zonă pentru fumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Pe terasă clienții pot folosi șezlonguri și umbrele de soare. În ce privește timpul liber, hotelul mai oferă, pe lângă o sală de fitness, un joc de darts și un spa, și o saună, un hamam și terapii prin masaj contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un restaurant stă la dispoziție. Locul de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate demipensiune și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie