Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Majestic Hotel (recomandat 3*) (Laganas)


Descriere

Descriere Hotel Majestic:
Hotelul este construit in anul 1998 si a fost renovat complet in 2008. Este un hotel potrivit pentru cupluri sau tineri dornici de distractie, fiind situat in centrul statiunii Laganas, in imediata apropiere a cluburilor si a barurilor.

Localizare HOTEL MAJESTIC:
Hotelul se afla pe strada principala a statiunii Laganas la aproximativ 500m de plaja cu acelasi nume, renumita pentru broastele testoase Caretta-Caretta. Orasul Zakynthos, capitala insulei si principalul port se gaseste la 4km distanta, iar aeroportul la numai 5km. Orasul Zante si portul principal al insulei se afla la 8km. Statia de autobus este la numai 50 de hotel.

Tip masa:
All Inclusive.

Plaja: hotelul este situat la aproximativ 500m distanta de plaja Laganas, cu nisip fin si intrare lina in apa.

Dotari camere: HOTEL MAJESTIC dispunde de un total de 277 camere spatioase, dotate cu: baie cu dus, aer conditionat (inclus), seif (cu plata la receptie 15 euro/sejur), TV satelit, telefon, Wi-Fi (cu plata, la receptie), frigider (inclus), balcon. Curatenia in toate camerele se face zilnic, schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor de 3 ori pe saptamana. In camerele family se accepta minim 3 persoane platitoare.

Facilitati HOTEL MAJESTIC: restaurant , piscina exterioara amenajata cu sezlonguri si umbrelute, sala de jocuri, piscina pentru copii, bar la piscina, parcare gratuita, receptie cu TV si centru internet, centru conferinte (la cerere), cabinet medical, centru spa cu piscina interioara (contra cost).

Pentru copii: Baby cot (la cerere), spatiu de joaca, piscina pentru copii, scaune pentru copii in restaurant.

Web: www.hotelmajesticspa.gr

Clasificare oficiala: 4*

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie