Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KORONNA - ETALON

Descriere

Hotelul Koronna este situat la intrarea dinspre sud a orasului Timisoara, intr-o zona placuta si linistita, la 10 minute cu masina de centru si la 5 minute de mers pe jos de centrul comercial Shopping City Timisoara.Aeroportul International Traian Vuia este la doar 10 km.

Camerele cu design deosebit, gradina interioara, spatiile generoase si in acelasi timp intime de servit cafeaua si restaurantul cu meniu din bucataria internationala ofera un ambient deosebit si relaxant. Spatiul generos destinat parcarii masinilor dumneavoastra , inclusiv autocarelor ,este pazit 24h/zi, la fel si camerele de supraveghere amplasate in incinta hotelului va ofera linistea unei cazari placute si in siguranta.

Cazare : Clasificat la categoria de 4 stele Hotel Koronna dispune de 28 camere, dintre care 9 single, 11 duble twin si 8 camere matrimoniale.Toate camerele hotelului sunt moderne si dispun de: aer conditionat,TV cu ecran plat, card de acces electronic si internet de mare viteza,baie proprie cu cabina de dus,sau cada,papuci de baie si articole de toaleta gratuite.

Facilitati : Restaurant,bar,terasa,parcare gratuita,wi-fi gratuit

Restaurantul are o capacitate de 40 de locuri si ofera preparate din bucataria Romaneasca si Internationala ,pune la dispozitie si meniuri speciale pentru diabetici si vegetarieni.
In lobby-bar puteti servi o gustare delicioasa sau un desert savuros acompaniat de o bautura revigoranta.

Terasa are o capacitate de 50 de locuri

Sala de conferinta existenta dispune de o capacitate de 200 de locuri, iar sala de evenimente poate gazdui pana la 250 de persoane. Ambele sali beneficiaza de lumina naturala si un echipament tehnic modern

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.