Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FilosXenia Ismaros


Descriere

Descriere:
Hotelul Ismaros este situat pe plaja Maronia-Platanitis, cu vedere deschisa la Marea Tracica si la muntele Ismaros.
Localizare:
Hotelul Ismaros este situat la 30 km sud de orasul Komotini si la 45 km vest de Aeroportul din Alexandroupolis. Plaja este la 3 minute de mers pe jos, iar perstera Maronia este la 2 km de hotel.
Facilitati hotel:
piscina, bar la piscina, sala de gimnastica, sauna, restaurant si bar, piscina si loc de joaca pentru copii, parcare, sala de conferinte, Wi-Fi in zonele publice
Dotari camere:
veranda/balcon, aer conditionat, TV LCD, frigider, seif, uscator de par, fierbator.
Suitele Junior Duplex sunt open space fara usa, iar Suitele Executive Duplex sunt compuse din Suita Junior Duplex si o camera Dubla Superioara cu usa intre ele.
Alte facilitati: animatori pentru copii in perioada iunie-septembrie, sezlonguri si umbrela gratuit la piscina-in limita disponibilitatii, salvamar la piscina, aqua aerobic si jocuri la piscina in perioada iunie-septembrie.
Demipensiunea include: mic dejun bufet cu toate tipurile de cafea, cina bufet cu urmatoarele bauturi: 700 ml vin sau 200 ml ouzo/tsipouro pentru 2 persoane ori 500 ml/bere draft/persoana sau 250 ml/suc/persoana.
Website:
http://www.ismaroshotel.com/A
charge of 6 euro/ set is applied.
At this price, clients are entitled to 2 sunbeds + 1 umbrella + 2 towels
and 1 coffee + ' lt bottle of water or 1 soft drink or 1 juice or 1 beer
(0.33lt) per person. Excluded spirits & cocktails.



This is valid for NEW reservations only.starting with 09.06.2020

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.