Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la capatul sudic al insulei Thassos, la mica distanta de satul Potos, Hotelul Atrium de 4 stele este la doar cativa pasi de viata de noapte plina de viata a popularei statiuni de pe litoral din Thassos. Un hotel modern, exclusivist pe plaja in Thassos, cu ospitalitate calda si primitoare, Hotelul Atrium Thassos este o alegere ideala pentru o vacanta de familie sau o evadare romantica.
Unitatile de cazare spatioase si luxoase ale Hotelului Atrium ofera camere si apartamente mobilate cu gust, oferind tot confortul si toate facilitatile de dorit pentru acces gratuit la internet Wi-Fi. Camerele si apartamentele Hotelului Atrium din Potos, Thassos, sunt concepute pentru intimitatea individuala si pentru familii. Placute, luminoase si aerisite, fiecare camera si suita ofera un balcon sau o veranda pentru a va bucura de senzatii complete de vara. Aceasta cazare de lux din Thassos, langa Limenaria, creeaza atmosfera ideala pentru o vacanta in Potos.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie