Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Adauga descriere
Adauga descriere
Descriere Hotel

RIU Helios Paradise 4* este un hotel nou care se va deschide in mai 2015. Este amplasat la 2 km de centrul statiunii Sunny Beach, la iesirea spre Sveti Vlas (dupa complexul Helena Resort). Hotelul RIU Helios Paradise 4* se afla pe plaja, are un teritoriu de 20 000 mp si este format dintr-o cladire cu 10 etaje.
Facilitati

RIU Helios Paradise 4* este un resort all inclusive, ce ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati:
Sport si relaxare: sezlonguri gratuite pe plaja (in limita disponibilitatilor), prosoape, piscina cu jacuzzi, piscina interioara, sala de fitness, centru Spa (contra cost, cu sauna, coafor si saloane de masaj), tenis de masa, biliard (contra cost).
In cadrul programului All inclusive, puteti opta intre a servi mesele in restaurantul principal sau intr-unul din resturantele cu specific italian, asiatic si bulgaresc.
La dispozitia Dvs stau si un Lounge bar, lobby bar cu terasa, Karaoke bar, bar la piscina swim-up, snackbar pe plaja.
Copii: piscina pentru copii cu tobogane, loc de joaca, miniclub.
Camere

RIU Helios Paradise 4* are 597 de camere. Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus, oglinda cosmetica, feon, telefon, Wi-fi (contra cost), aer conditionat, TV satelit, frigider, seif (contra cost), balcon sau terasa. Majoritatea camerelor au vedere la mare.
Camerele duble au pat dublu si fotliu sau canapea extensibila. Unele camere sunt interconectate.
Camerele duble Superior sunt mai spatioase, au un pat dublu sau 2 paturi, canapea. Unele camere sunt interconectate.
Family room au camera cu pat dublu si living cu o canapea

Gratuitati: Sezlonguri si umbrelute gratuite pe plaja si la piscina pentru clientii hotelului (in limita disponibilitatilor)

http://www.riu.com/en/Paises/bulgaria/sunnybeach/cluhotel-riu-helios-paradise/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie