Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAGUNA PARK AQUACLUB


Descriere

Hotelul Laguna Park este situat in partea centrala a statiunii Sunny Beach, la 500 m de centrul statiunii si la aproximativ 300 m de plaja.
Facilitati
Ultima renovare in 2021: Una dintre cladiri a fost renovata - blocul D, cladirea in care se afla toate garsonierele. Renovarile au inclus: toate boilerele individuale si A/C au fost inlocuite cu un sistem solar central pentru apa calda si aer conditionat VRF, bai noi, mobilier nou in toate camerele. O parte din garsoniere au fost transformate in apartamente cu un dormitor pentru parinti si un living cu pat pentru doi copii (dimensiune 80x190 cm, nu canapea extensibila) si zona de relaxare (o canapea). Hotelul are o cladire principala cu 8 etaje si o cladire suplimentara cu 6 etaje, 6 lifturi. Laguna Park dispune de 365 de camere in total, receptie 24 de ore si aer conditionat centralizat, schimb, restaurant principal cu terasa, Restaurant Snack/Tematic cu terasa, lobby bar, 2 baruri la piscina, sala de conferinte (50 locuri), amfiteatru, seif. inchiriere boxe (8 lv/zi) in camera, loc de joaca, spalatorie si calcat (contra cost), magazin (in fata hotelului). Wi-Fi in hol (gratuit), Wi-Fi in camere (gratuit), jocuri pe internet in hol (cu plata). Aquapark, 5 piscine.
Cazare
Ora de check-in: ora 14:00; Ora de check-out: 12:00
Camere duble twin ( max 3 adulti sau 2 adulti + 1 copil), aprox. 38 mp. incl. balcon. Doua paturi de o persoana separate si un fotoliu extensibil.
Studio (min 2 adulti + 2 copii, max 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil), aprox. 42 mp, O camera mare - dormitor si zona de zi intr-un singur spatiu (plan deschis, fara usa interconectata) cu un pat dublu si o canapea extensibila.
Apartament Standard (min 2 adulti + 2 copii,max 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil), aprox. 48 mp, Apartamentele sunt compuse din doua camere - un dormitor si un living cu usa de legatura, un pat dublu in dormitor pentru parinti si o canapea extensibila mare in living pentru copii.
Apartament Superior (min 2 adulti + 2 copii, max 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil), aprox. 48 mp, Apartamentele sunt formate din doua camere - un dormitor si un living cu usa interconectata, un pat dublu in dormitor pentru parinti si doua paturi de o persoana obisnuite separate in camera de zi pentru copii.
Maizonette / Duplex ( min 3 adulti + 1 copil, max 6 adulti sau 4 adulti + 2 copii), doua camere twin legate cu usa interioara sau doua camere twin conectate cu o scara interioara, fara usa interioara, aprox. 58 mp. incl. balcon. 4 paturi twin si 2 fotolii extensibile, 2 bai separate.
Toate camerele au balcon mobilat, A/C, telefon (contra cost), minibar (contra cost), seif (contra cost), TV prin cablu, masa, dulap, baie cu dus, uscator de par si WC, Wi-Fi (gratuit) .
La hotel nu exista camere speciale pentru oaspetii cu dizabilitati.
*1 camera potrivita pentru persoane cu dizabilitati.
Copii: baby cot (gratuit, este necesara rezervare prealabila). Doua piscine pentru copii cu tobogane si atractii acvatice, un colt pentru copii intr-o piscina pentru adulti, restrictie de inaltime pentru toboganele mari pentru adulti 130 cm, loc de joaca, club pentru copii 4-12 ani, scaune inalte in restaurant, jocuri electronice, copii divertisment, mini discoteca pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit:
Aqua Park (1 piscina pentru adulti cu 3 tobogane, 1 piscina pentru copii cu nava piratilor cu 4 tobogane si alte atractii acvatice, 1 piscina pentru adulti) si zona de relaxare (1 piscina pentru adulti cu colt pentru copii, 1 piscina pentru copii cu o atractie cu apa caracatita), sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape de piscina la piscina, animatie sportiva inclusiv tenis de masa, darts, minigolf, tir cu arcul, gimnastica, animatie - spectacole de zi si de seara.
Cu plata: jocuri electronice, sala de conferinte, masaj, fitness, sauna, baie de aburi, baie turceasca, SPA, biliard, coafor, Centru medical (cu plata, in apropiere de hotel).
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: nepazita, platita - 25BGN/ZI, rezervare este necesara in avans, in functie de disponibilitate. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

ALL INCLUSIVE :

*All inclusive incepe cu o cina si se termina cu un pranz.


Restaurant principal: Restaurantul ofera meniu pentru copii, meniu vegetarian, cine tematice - de 2 ori pe saptamana. Carvery - in fiecare noapte, SHO W cooking - in fiecare zi.Mic dejun tip bufet (pe masa de bloc): 7:00 - 10:00
Pranz tip bufet (pe masa de bloc): 12:00 - 14:00
Cina bufet (pe masa blocului): 18:00 - 21:00

Restaurant cu gustari/tema:
Acest restaurant functioneaza ca restaurant cu gustari intre orele 09:00 si 17:00 si ofera pizza, hot-dogs, hamburgeri, salate, biscuiti, bauturi calde, bauturi racoritoare, bere la halba, apa, inghetata la bufet. . Acelasi restaurant functioneaza ca restaurant tematic intre orele 18:00 si 21:00 si ofera mancaruri din bucataria italiana in stil bufet. Este necesara rezervare in avans.

Lobby Bar:
10:00 - 23:00 - ofera bauturi calde si racoritoare, bere la halba, vin la halba si bauturi alcoolice bulgare.

Cost suplimentar (nu este inclus): alcool din import, vin imbuteliat si bere si cocktailuri preparate dintr-un alcool importat, bauturi proaspete si cafea espresso
10:00 - 18:00 - , cafea si alte bauturi calde.
14:00 - 18:00 Biscuiti, produse de patiserie si prajituri

Bar la piscina - Zona de animatie: 10:00 - 23:00
Bauturi alcoolice produse local, bere la halba si vin, bauturi racoritoare si apa

Bar la piscina
- zona de relaxare: 10:00 - 18:00
Bauturi alcoolice produse local, bere la halba si vin, bauturi racoritoare si apa

AQUA PARK include:

1 piscina pentru adulti cu trei tobogane
1 piscina pentru copii cu o nava de pirati cu patru tobogane si atractii acvatice
1 piscina pentru adulti pentru jocuri de apa

Zona de relaxare include:
1 piscina pentru adulti cu colt pentru copii
1 piscina pentru caracatita pentru copii cu atractii acvatice

Sport si divertisment gratuit:
Tenis de masa, minigolf, tir cu arcul
Darts (program de animatie)
Gimnastica pe apa, polo pe apa
Wi-Fi gratuit in hol si in camerele oaspetilor
Sport in timpul zilei, animatie pentru copii si seara (6 zile pe saptamana)
Sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape de piscina

Pentru copii:
Doua piscine pentru copii cu tobogane cu apa
parc acvatic
Loc de joaca
Miniclub pentru copii de la 4 la 12 ani (10:00 - 13:00 si 15:00 - 17:00)
Animatie pentru copii
Patuturi si scaune pentru copii in restaurant

Servicii suplimentare contra cost:
Apeluri telefonice si servicii de fax
Biliard, jocuri electronice si internet in hol
Servicii SPA: sauna, infrarosu, baie de aburi, baie turceasca, diverse masaje, fitness, coafor
Apeluri telefonice in camera, serviciu de spalatorie si calcatorie, birou de schimb valutar,
Consum mini bar - apa, bauturi racoritoare, bere
Seif - 8BGN/ZI
Servicii medicale
Sala de conferinte - 50 locuri, multimedia, ecran, microfoane - taxa 250BGN/ZI.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.