Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Globus are o locatie centrala excelenta si este chiar vizavi de plaja. (Distanta pana la plaja este de numai 20 m)
Facilitati
Construit in 2003, ultima renovare in 2014. 7 lifturi, 396 camere si apartamente,
Hotelul este format din 2 cladiri alaturate, de 8 si 13 etaje fiecare. Aer conditionat in zone publice, seifuri (contra cost), schimb valutar, internet wireless in zona de receptie (contra cost), servicii de spalatorie (contra cost), restaurant principal, restaurant a la carte; bar in hol, bar la piscina, servicii medicale, sala de conferinte pentru 100 de participanti, magazine.
Cazare
Total 396 de unitati.
Camere standard (max 2+1/3) -apr. 22 mp. Patul suplimentar este un fotoliu pliant
Suite (min 2, maxim 2+ 2 sau 3+1 ) - aprox. 30-40 mp Patul suplimentar este o canapea extensibila dubla. Unele suite au usa intre dormitor si living, altele sunt suite in plan deschis, cu un colt de living.
Toate unitatile dispun de balcon dotat cu scaune si masa din plastic, aer conditionat central, TV cabel, telefon, mini-bar (contra cost), baie cu prosoape, uscator de par, dus in camerele standard si cada in majoritatea suitelor.
Nu exista camere potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusa.
Copii: baby cot (contra cost), scaune in restaurant (gratuit), sectiunea pentru copii a piscinei in aer liber.
Sport si divertisment
Gratuit:
piscina exterioara si interioara, sezlonguri langa piscina, sala de fitness.
Contra cost: umbrele de soare langa piscina, bowling cu bar, biliard, tenis de masa, Wi-Fi, cabinet medical, masaj, sauna, baie de aburi.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - nepazita, contra cost

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.