Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Amfora este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach,foarte aproape de plaja.
Localizare

Hotel Amfora 3* este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach, foarte aproape de plaja (100m) si de centrul statiunii 3 km.

Facilitati hotel

Hotel Amfora 3* ofera oaspetilor sai facilitati ca: lobby, receptie (seif-contra cost), schimb valutar, lobby bar, bar la piscina, salon de infrumusetare, farmacie, sala de conferinte (80 locuri), acces internet, parcare (contra cost).

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, pat dublu si pat suplimentar (fotoliu extensibil), mocheta, baie proprie, TV satelit, mini bar, telefon, balcon privat.

Sport si divertisment

Turistii se pot distra prin intermediul urmatoarelor facilitati: piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina, dar si la plaja, programe de animatie, programe de divertisment de 2 ori/saptamana, volei pe plaja, fotbal pe plaja, tenis de masa, darts, jocuri electronice (contra cost).

Drinks & Food

Oaspetii pot lua masa la urmatoarele restaurante: restaurantul cu specific italian “Lingotto” din cadrul hotelului Imperial 4*, pe terasa de la piscina si pot savura o inghetata la barul de la piscina. Hotelul include un pub irlandez, care ofera canale de sport prin satelit si bere la draft. Barul din hol oferă o selecţie bogata de cocktail-uri.

Facilitati copii

Hotelul ofera copiilor cazati loc de joaca, piscina exterioara special amenajata, scaune pentru copii in restaurant.

SPA & Welness

Turistii se pot relaxa si recrea prin intermediul urmatoarelor facilitati ale hotelului: salon de infrumusetare si coafor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.