Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMARIS HOTEL


Descriere

Hotelul Amaris este un hotel elegant si confortabil de 3 stele, situat in imediata apropiere a drumului principal, resurse de comunicatie, magazine, locuri de distractie, cluburi si centre sportive.
Plaja: cu nisip, la 300 de metri de plaja. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Hotel Amaris este o cladire cu sase etaje, cu 127 de camere si 4 apartamente si are 2 lifturi. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, cablu TV si frigider, au terase, bai cu WC si cabina de dus. Paturile suplimentare sunt fotolii extensibile.
DBL 2+1 STANADRD: aprox- 25 mp, 2 paturi obisnuite si 1 pat suplimentar (dimensiuni: 1,85/0,85 cm) in toate camerele. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, cablu TV si frigider, au terase, bai cu WC si cabina de dus. Capacitate maxima 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil.
DBL 2+1/2+2 SUPERIOR: aprox 35 mp. si exista un numar limitat de camere in hotel. Trei paturi obisnuite si un fotoliu extensibil. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, cablu TV si frigider, au terase, bai cu WC si cabina de dus. Capacitate maxima 3 adulti sau 2 adulti cu 2 copii.
SUITE 3+1: aprox- 45 mp, 3 paturi obisnuite (dimensiuni: 200/100 cm)
si fotoliu extensibil 190/80. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, cablu TV si frigider, au terase, bai cu WC si cabina de dus. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil sau 4 adulti.
Patutul de copii este oferit gratuit, la cerere.
Animalele de companie nu se accepta.
Hotelul dispune de 2 camere la etajul 1, potrivite pentru persoane cu dizabilitati.
Despre hotel: Hotelul dispune de un restaurant principal Amaris (90 de locuri) si o terasa in aer liber (30 de locuri), un lobby bar, un bar la piscina, o piscina exterioara cu sectiune pentru copii.
Parcare: Gratuita, nepazita, in functie de disponibilitate (aprox. 30 locuri de parcare). Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment

ALL INCLUSIVE 2023 :

***Mancare si bauturi restaurant principal:
- Mic dejun - 08:00 - 10:00 - bufet, bauturi calde si bauturi racoritoare la robinet
- Pranz - 12:00 - 14:00 - bufet, inghetata, bauturi calde la robinet, bauturi racoritoare de la aparatul de amestecare post, bere locala la halba, vin local la halba si bauturi alcoolice locale
15:00 - 16:00 - Restaurant principal - Patiserie, fursecuri, pizza, inghetata
- Cina - 18:30 - 21:00 - bufet, inghetata, bauturi calde la robinet, bauturi racoritoare de la aparatul de amestecare post, bere locala la halba, vin local la halba si bauturi alcoolice locale
- Bar-restaurant - 10:00 - 21:00 - Bauturi calde la robinet, bauturi racoritoare de la aparatul de amestecare post si bauturi alcoolice locale
Nota: Pana la 20 de persoane la hotel, masa este in meniu fix
* Check-in-ul se face dupa ora 14:00 si check-out-ul inainte de ora 12:00
All inclusive incepe cu cina si se termina cu micul dejun.

Sport si divertisment
Utilizarea piscinei exterioare
Umbrele si sezlonguri langa piscina (in functie de disponibilitate)
Utilizarea gratuita a fierului de calcat
Frigider in camere - gratuit
Internet Wi-Fi gratuit

Servicii suplimentare cu taxa suplimentara:
Seif la receptie, masaje

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.