Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

INTERNATIONAL

Descriere

Accesibil direct din DN 1, cu vedere catre inaltimileverzi ale muntelui, respirand aerul de Sinaia sanatos in oriceanotimp, hotelul a devenit cu precadere hotel-centru de afaceri / de evenimentesi loc de petrecere a vacantelor.
Oaspetii hotelului beneficiaza de 180 de camere, centrude conferinte/evenimente cu 9 sali/spatii, 3 restaurante, un elegant centru Spacu piscina, coffee lounge in lobby, centru de divertismen t, toate avand ladispozitie un personal dedicat si pasionat.
Toate camerele hotelului beneficiaza de: internet de mareviteza Wi-Fi, TV LED cu diagonala 81 cm climatizare, seif, minibar, facilitatide preparare ceai/cafea, linie telefonica directa, uscator de par.
Toate camerele hotelului sunt de nefumatori.
Accesul este permis cu animale de companie contra cost.
RESTAURANTE
Rafinament, prospetime, totul gatit cu suflet din retetetraditionale, in Restaurantul PANORAMIC. Flexibil si dedicat, poate fi gazda perfecta atat a unui pranz depofta luat in trecere, cat si unui eveniment de clasa de 350 de persoane, cutoate ingredientele.
Restaurantul TIROL, mai mic, poate primi pana la 150 depersoane. Detinator al retetelor specifice tiroleze, rasfata gurmanzii simultumeste pe initiatorul de eveniment
Restaurantul CUCINA SOFIA, restaurantul Italian de laparterul hotelului, cu o capacitate de 100 locuri. Ofera meniu usor, savuros,sanatos atat de apreciat al bucatariei italiene

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.