Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Palace

Descriere

Localizare: Hotelul Palace este situat in parcul central al statiunii, Parcul Ghica, la 200 metri de centrul statiunii Sinaia. Hotelul Palace este cu siguranta un palat nu numai prin creatie arhitecturala, ci si prin nivelul de confort si de calitate al serviciilor oferite. Hotelul Palace ofera oaspetilor sai din intreaga lume, atmosfera unui trecut indepartat, plin de liniste si ospitalitate.


Dotari generale: Hotelul dispune de restaurant, bar, terasa, sali de conferinta, acces la internet, seif la receptie, centru spa,spalatorie - curatatorie, birou de informatii, discoteca, parcare (in limita locurilor), salon de infrumusetare.


Dotari camere: Cele 150 de camere de care dispune complexul sunt disponibile in regim single, double twin si matrimonial, garsoniera si apartament, fiecare dispunand de facilitati inalt calitative si corespunzatoare categoriei de 4 stele. Camerele de 3 stele sunt situate la mansarda hotelului si dispun de ferestre mai mici ca dimensiune.
Camerele spatioase, luminoase si confortabile dispun de:
- televiziune prin cablu;
- linie telefonica directa;
- minibar;
- acces la internet;
- uscator de par;
- incalzire centrala;


Servicii masa: Restaurantul Palace va pune la dispozitie intr-o ambianta deosebita o larga varietate de preparate culinare din bucataria traditionala romanesca si internationala. Bauturile rafinate vin din toata lumea, iar vinurile sunt alese din cele mai reprezentative podgorii.
Salonul clasic al restaurantului Palace, cu 230 de locuri , ofera servicii complete: de la micul dejun (bufet suedez) si pana la cocktail-uri, receptii, intalniri de afaceri, mese festive.


SPA: CENTRUL LAVENDER SPA din cadrul Hotelului Palace **** este locul perfect pentru relaxare. Pune la dispozitie piscina interioara, jacuzzi, o sala de fitness , sauna umeda si uscata , bai cu sare , masaj si o zona de relaxare. Este o oaza in care te poti rasfata intr-o atmosfera relaxanta , unde mintea , corpul si sufletul se destind si se armonizeaza.


Servicii gratuite: parcare, internet wireless
Servicii cu plata: inchirieri masini; room-service, spalatorie-curatatorie

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.