Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel MAREA NEAGRA


Descriere

Hotel Marea Neagra este amplasat in cartierul Furnica, aproape de Castelul Peles, la 10 min de mers pe jos de telegondola.

Hotel Marea Neagra dispune de o capacitate de cazare de 68 de locuri structurate in 34 de camere duble (17 camere double matrimonial si 17 camere double twin). Toate camerele sunt dotate la standarde corespunzatoare clasificarii de 3* intr-un stil modern, cu bai individuale, balcoane (cu vedere catre Muntii Bucegi), televiziune prin cablu, internet wireless, minibar. Sala de conferinte modern utilata si dotata corespunzator, cu o capacitate de pana la 60 de locuri pote fi gazda evenimentelor corporate intr-un mediu specific zonei de munte. De asemenea in cadrul hotelului exista lobby bar unde se pot servi diverse bauturi sau poate fi accesat laptopul disponibil, sala de mese cu o capacitate de pana la 70 de locuri unde se pot organiza la cerere diverse evenimente iar receptia hotelului raspunde la solicitarile turistilor 24h din 24.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.