Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Ramada Sibiu dispune de 127 camere cu urmatoarea structura:
- 10 Camere Single Standard
- 40 Camere Matrimoniale Standard
- 42 Camere Twin Standard
- 18 Camere Matrimoniale Executive
- 8 Camere Twin Executive
- 8 Apartamente
- 1 Apartamentul prezidential
Alte facilitati:
6 camere sunt intercomunicante
2 camere sunt destinate persoanelor cu dizabilitati
Servicii si facilitati: - Centru de conferinte; - Agentie de turism; - Bar de zi; - Camere spatioase si confortabile; - Acces internet de mare viteza in camere si in centrul de conferinte; - Linie telefonica internationala; - Seif in fiecare camera; - Ecrane LCD in fiecare camera; - Sistem electronic de acces in camera pe baza de card; - Minibar in fiecare camera;
- Detectoare de fum si sistem de prevenirea incendiilor in toate spatiile publice si in camere; - Spatiu de parcare: parcare exterioara si interioara (la cerere); - Transfer de la si spre aeroport (la cerere); - Room-service 24 ore/zi; - Casuta de valori la receptie; - Asistenta transport bagaje; - Servicii de fax si curierat (la cerere); - PC pentru verificarea corespondentei; - Spalatorie si curatatorie (la cerere); - Bancomat

Restaurant Atrium - cu o capacitate maxima de 180 locuri, restaurantul Atrium va asteapta intr-un decor modern si atractiv sa va lasati simturile incantate de cele mai rafinate specialitati din bucataria traditionala si internationala din meniul A la carte, punandu-va de asemenea la dispozitie servicii pentru evenimente speciale.
Centrum Bar - cu o capacitate maxima de 80 de locuri, Centrum Bar este locul ideal pentru pranzurile de afaceri sau pentru o scurta pauza de la birou. Scapati de stresul zilnic si oferiti-va catevan momente de relaxare intr-o atmosfera aerisita si sofisticata!
Jazzy - Cu un decor reconfortant si primitor Jazzy este locatia in care te poti retrage din agitaeeia cotidiana pentru a servi o bautura rafinata preparata de barmanii hotelului.
Atrium Lounge - cu o capacitate de 40 de locuri, terasa hotelului este deschisa din primavara pana in toamna, oferindu-le oaspetilor posibilitatea de a evada din rutina zilnica si de a petrece momente de calitate intr-un spatiu relaxant si intim.

Deschis pentru toti cei care vor sa se mentina in forma, indiferent de varsta, centrul de sanatate al hotelului Ramada dispune de sala de fitness, salon de masaj, sala de aerobic, sauna uscata si solar. Wellness Club - Ramada Sibiu este dotat cu echipamente de ultima generatie, iar o echipa de traineri specializati va sta permanent la dispozitie, pregatiti sa va ofere consiliere ori de cate ori veti avea nevoie.

Hotelul Ramada Sibiu dispune de 5 sali moderne de conferinte care pot gazdui evenimente cu o tematica variata: conferinte, seminarii, conferinte de presa, sedinte executive, training-uri, teambuilding-uri, receptii, nunti, banchete, botezuri, lansari de produse.

Pentru oaspetii care doresc o ambianta exclusivista, Hotel Ramada Sibiu pune la dispozitie un loc dedicat: Business Lounge
Situat la ultimul etaj al hotelului, acesta este un spatiu exclusivist destinat intalnirilor private de afaceri oferind o panorama magnifica asupra orasului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.