Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Parrotel Beach Resort (Ex Radisson Blue)


Descriere

Descriere: Parrotel Beach Resort este locul petrecerii unei vacante ideale. Hotelul dispune de o cladire principala cu 2 nivele (doar receptie) si un complex de cladiri cu 1, 2 nivele.

Localizare: Parrotel Beach Resort este situat in regiunea Nabq Bay din Sharm El Sheikh, la aproximativ 20 de km de centrul Naama Bay, intr-un paradis acvatic la malul Marii Rosii si la aproximativ 7 km de aeroport.

Plaja: Parrotel Beach Resort are plaja proprie cu corali si un ponton privat. Exista sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite. Facilitati pentru practicarea sporturilor nautice si a scufundarilor.

Dotari camere: Parrotel Beach Resort dispune de 331 de camere moderne si spatioase, dotate cu wi-fi, aer conditionat, telefon, TV satelit, telefon, mini bar, seif, baie cu uscator de par, balcon/terasa.

Facilitati hotel: Parrotel Beach Resort pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, salon, wi-fi, magazine, sala de conferinte, facilitati pentru organizat nunti si diverse evenimente, parcare, 4 restaurante, 5 baruri, 3 piscine, sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite, centru Spa, gym, sala fitness, tratamente corporale, sauna, jacuzzi, volei de plaja, 3 terenuri de tenis, tenis de masa, biliard, darts. Exista facilitati pentru organizare de evenimente, avand sala de bal pentru 225 de persoane. Contra cost: se poate practica snorkeling.

Facilitati pentru copii: Parrotel Beach Resort ofera copiilor piscina, loc de joaca, club cu activitati in zonele exterioare si interioare ale hotelului, serviciu de babysitting (la cerere, cu plata).

Pagina web: https://www.parrotelresorts.com/en/parrotel-beach-resort-sharm-el-sheikh/2.html

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie