Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Monte Carlo Sharm Resort and Spa


Descriere

Descriere: Acest complex de lux se afl la malul marii si are plaj privata. Complexul ofera club de scufundari, centru spa cu servicii complete si piscin in aer liber. Oaspetii au la dispozitie 7 restaurante. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil in toate zonele la un cost suplimentar.
Localizare: Monte Carlo Sharm Resort & Spa - Ultra se afla la 7 km de golful Na'ama si ofer numeroase oportunitati de scufundari si snorkelling in apropiere.

Dotari camere: Monte Carlo Sharm Resort and Spa dispune de 258 de camere spatioase, elegante, rafinate si confortabile dotate cu balcon/terasa, aer conditionat, telefon, seif, wi-fi, TV satelit, mini bar, fier de calcat, baie cu dus si uscator de par.

Facilitati hotel: Toate camerele de la Monte Carlo Sharm Resort & Spa - Ultra au lenjerie de pat de lux si vedere la gradina sau la mare. Sunt dotate cu TV prin satelit, minibar si aparat de ceai/cafea. Camerele includ halate de baie si slapi. Toti oaspetii primesc un cos cu fructe la sosire.

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie