Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIRIUS BEACH HOTEL

   Sf Constantin Si Elena


Descriere

Hotelul Sirius Beach este situat chiar pe plaja in St. Statiunea Constantine si Helena, printre frumoasa vegetatie verde care o inconjoara, ofera oaspetilor sai o vedere panoramica unica la mare, liniste, liniste si izvoare minerale naturale. La doar 30 de metri de hotel se afla un izvor termal mineral natural al statiunii. hotelul este situat la 2 minute de zona comerciala centrala a statiunii, atractii pentru copii, farmacie, oficiu postal si diverse magazine.
Facilitatile hotelului
Hotelul Sirius Beach a fost construit in 2004, ultima renovare in 2021, 8 etaje, cu 2 lifturi, 130 unitati. Exista o terasa spatioasa deschisa in fata restaurantului principal si a restaurantului a la carte, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, centru SPA modern, apa minerala termala BIO, cu internet wireless gratuit in zonele publice, conferinta camera (80 locuri), fier de calcat gratuit la cerere;
Cazare
Check-in: ora 14:00; Check out: 12:00 a.m.
15 Camera dubla parc/ 49 la mare/ 37 vedere la mare: (max 2+1): aprox. 25 mp, doua paturi obisnuite sau 1 pat king-size si fotoliu extensibil pentru un copil pana la 11,99 ani.
24 Family Room/Camere triple: (max 2+2/3+1/4+0), aprox. 30 mp, 3 paturi obisnuite si 1 fotoliu extensibil
2 Suita Junior vedere la parc/la mare (min.4+0/2+2/3+1) aprox. 35 mp, 4 paturi obisnuite
In toate incaperile: reparatii in unele incaperi: perdele, textile interioare etc., mocheta sau laminat pe jos, cablu TV LCD, mini frigider, aer conditionat central; in bai: dus/cada, WC, uscator de par si prosoape; terasa cu masa si scaune. Seif si acces la internet in camera (cu plata). Parchet/covor pe podea.
Nu exista camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati.
Copii: Animatie pentru copii, sectiune pentru copii la piscina (20.05.-30.09.), camera de joaca pentru copii (10:00 - 12:30 si 15:30 18:30), baby cot (la 5 BGN pe zi), scaune inalte in restaurante .
Sport si divertisment
Gratuit:
Piscine sezoniere in aer liber cu sezlonguri si umbrele de soare langa piscine (cantitate limitata), Program de animatie in unele zile ale saptamanii, tenis de masa.
Centru SPA:
apa si zona termala - serviciile sunt incluse in pachetele All inclusive Light:
- zona de apa- piscina interioara BIO termala minerala cu cascade; Piscina termala minerala BIO exterioara- 40 de grade din apa; Jacuzzi exterior - 6 locuri, cu vedere la mare si apa minerala termala BIO, piscina de contrast direct pe malul marii;
-zona termala- sauna finlandeza, sauna aroma, camera de sare, baie de aburi, Baie turceasca (hammam), zona de relaxare, galeata cu apa rece;
Contra cost: masaje SPA, balneologie cu centru medical, jacuzzi individual interior; cutii de valori in camere, servicii de spalatorie si curatatorie chimica. Inchiriere sala de conferinte cu echipament.
Halate si prosoape SPA pentru centrul SPA.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare
Disponibil, locuri limitate, taxa de 10 BGN/zi.

NOU 2023 !!! Sirius Beach - 1 umbrela si 2 sezlonguri per camera gratuite pe plaja din fata hotelului, prosoape de plaja nu vor fi furnizate. Tip nou de camera (TRPL / CAMERA DE FAMILIE VEDERE MARE cu acces direct la plaja si vedere directa la mare.).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.