Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROMANCE SPLENDID

   Sf Constantin Si Elena


Descriere

Romance Spa Hotel este situat in partea centrala a statiunii Sf. Constantin si Elena si la aproximativ 250 m de plaja. In apropiere exista o statie de autobuz spre Varna.
Facilitati
2 cladiri, lift, Lobby bar, restaurant principal, crama, loc de joaca in aer liber, room service, inchirieri masini, serviciu de spalatorie - taxa suplimentara, plata cu carti de credit majore, magazin de cadouri, seif hotel de inchiriat la receptie - cost suplimentar , acces internet wireless gratuit in toate zonele, 2 sali de conferinta (30 si 120 locuri), centru SPA.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.; Ora de check-out: 12:00 a.m.
Hotelul Romance Spa ofera 5 camere single, 47 camere duble, 4 apartamente (max 2+2).
Romance Family Suites ofera 10 apartamente Deluxe cu vedere la mare, 12 apartamente Deluxe cu vedere la gradina, 10 apartamente Deluxe cu vedere la oras si 4 apartamente Junior.
Romance Spa Hotel:
Camera dubla (vedere parc sau piscina): (max. 2+1); aprox.20 mp; paturi duble sau twin
Camera dubla mare (vedere parc sau piscina): (max. 2+2): aprox. 35 mp; paturi duble sau twin si paturi suplimentare
Apartament (vedere parc sau piscina): (max. 2+2); aprox.40-60 mp; un dormitor cu un pat dublu si un living cu canapele extensibile, ceainic electric.
Toate unitatile au: A/C, telefon, TV LCD si programe prin cablu, internet Wi-Fi si prin cablu, baie cu cada dus si prosoape, uscator de par, articole de toaleta, buton SOS, balcon.
Romance Family Suites Romance:
Deluxe Sea View: (max. 2+2; 3+1); 62 mp; un pat king-size si un pat standard de o persoana si un living cu canapele;
Deluxe Garden View: (max. 2+3; 3+2); 62 mp; un pat king-size si un pat standard de o persoana si un living cu canapele extensibile;
Deluxe City View: ( max. 2+3; 3+2); 62 mp; un pat king-size si un pat standard de o persoana si un living cu canapele extensibile;
Junior Suites: ( max. 2+1); 27 mp; un dormitor cu un pat dublu si un living cu canapele extensibile, ceainic electric.
Toate Suitele au: A/C, canapele, masa, bucatarie cu aparat de cafea, cuptor cu microunde, ustensile de bucatarie, smart TV si programe prin cablu, telefon, Wi-Fi, baie cu dus si prosoape, uscator de par, articole de toaleta, buton SOS, balcon.
Copii: Baby cot (gratuit), scaune inalte in restaurant, zona pentru copii din piscina exterioara, loc de joaca.
Sport si divertisment
Gratuit
: piscina exterioara si interioara, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, fitness, sauna finlandeza, sauna cu infrarosu si bai de aburi
Cu plata: centru SPA (cada cu hidromasaj, hamam, studio cosmetic, aromoterapie, consultatie individuala si profesionala cu terapeutii nostri competenti si dezvoltarea pachetelor SPA recomandate.)
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare
Parcare exterioara (nepazita), parcare subterana (pazita) - 15 BGN pe zi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.