Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOLPHIN

   Sf Constantin Si Elena


Descriere

Locatie
Situat in parcul pitoresc al Grand hotelului Varna Resort & Spa, la doar 150 m de plaja, inconjurat de chiparosi inalti si paturi de flori umbrite, hotelul de 4 * Dolphin combina ambianta linistita si confortul - conditiile ideale pentru o vacanta de vara in familie.
Facilitati
Hotelul Dolphin de 4 * combina ambianta linistita si confortul - conditiile ideale pentru o vacanta de vara in familie. Total 200 de camere de hotel, 4 etaje, 3 lifturi si ofera cazare in 168 de camere duble, 28 de case si 4 studiouri. Toate sunt amenajate elegant si modern, cu terase spatioase, oferind o vedere maiestuoasa la Marea Neagra si frumosul parc Grand Hotel Varna Resort & Spa. Facilitatile hotelului includ restaurant principal tip bufet, bar de zi, bar in hol, o piscina in aer liber cu sectiune pentru copii. Wireless gratuit in hotel, in jurul piscinei, precum si pe plaja South Beach. Utilizarea a 2 scaune de plaja si 1 umbrela de soare pe camera la piscina sau la hotelul Dolphin, precum si pe plaja South Beach inclusa; Prosoape de piscina;
Cazare
Camera dubla: 28 mp, (max 2 + 2), cazarea este pe doua paturi de o persoana si o canapea cu dimensiuni 120cm / 190cm, cu vedere la parc sau la mare.
Family room: 2 camere duble cu usa de legatura, (min 4 + 0, 4 + 2).Camera dubla 20 mp, (max 2 + 1), 2 paturi twin; 1 scaun extensibil.
Toate au aer conditionat central, baie cu dus, uscator de par, balcon, TV prin cablu, telefon, seif, frigider si TV cu ecran plat
Studio: 52 mp, (maxim 2 + 2), mai mare decat camerele DBL - nedespartite de o usa, cu zona de dormit / pat dublu si zona de living cu canapea, fotolii si TV cu ecran plat, frigider si cutie de valori, baie cu cada.
Maisonette:
Etajul 1: 2 paturi twin de o persoana, seif, balcon, frigider si TV cu ecran plat; Al 2-lea etaj: 1 pat king-size, baie cu cada si uscator de par; balcon
Copii: Animatie zilnica pentru copii. mini club pentru copii de la 3 la 12 ani, bufet pentru copii in restaurantul principal, parc de aventuri pentru copii in parc,baby cot si scaune inalte in restaurant (gratuit).
Sport si divertisment
Gratuit: animatie zilnica: gimnastica acvatica, aerobic, bocce, darts, volei pe plaja si alte activitati sportive gratuite - in functie de programul de divertisment al hotelului; fitness in aer liber in zona parcului complexului Grand Hotel Varna.
Contra cost: teren de tenis.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: parcare gratuita pentru oaspetii hotelului.
Gratuit: sezlonguri si umbrele pe plaja South Beach + bar pe plaja

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.