Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil : Familie si copii

Localizare : Hotelul Semiramis este localizat in sudul statiunii Saturn, pe faleza, foarte aproape de intrarea in orasul Mangalia, si la aproximativ 50 de metri de plaja. Este o destinatie cautata de turistii care doresc sa urmeze proceduri balneo la unitatile de sanatate din apropiere sau pentru familiile cu copii, zona fiind una deosebit de linistita, cu mult spatiu verde.

Info : Hotelul Semiramis a fost renovat integral in anul 2016 si reclasificat la 3 stele, oferind in prezent conditii dintre cele mai bune, raportul pret-calitate fiind foarte bun.

Hotel Semiramis dispune de interioare amenajate in culori calde, camere dotate cu tv LED, aer conditionat si internet wireless. De asemenea exista si un loc de joaca pentru copii. Toate camerele dispun de balcon, astfel incat turistii se pot bucura din plin de briza generoasa a marii.
Pentru familii numeroase sau grupuri, exista posibilitatea cazarii in camere duble, unde balconul este comun.

Hotel Semiramis are amenajat un loc de joaca pentru copii in aer liber, dar si alei pentru plimbarea si relaxarea celor mai mari. Tot pentru cei mici, la cerere, pune la dispozitie carucioare pentru plimbare.

Camere : Hotelul Semiramis dispune de 5 etaje, 280 camere duble twin ( dimenisuni pat 105x200, paturile se pot uni ), masuta pentru cafea, 2 taburetii, mocheta, dulap, cuier cu oglinda, prosoape, mini frigider, tv LED cu televiziune prin cablu, baie cu dus, uscator de par, balcon, scaune in balcon, internet wirelles gratuit, aer conditionat,

Restaurant : Se acorda servicii de masa, mic dejun, pranz si cina in sistem bonuri valorice. Restaurantul cuprinde si un bar.

Facilitati :

- Restaurant
- Terasa
- TV in camera
- Loc de joaca pentru copii
- Baie proprie
- Uscator de par in camera
- Internet wireless gratuit
- Aer conditionat/ventiloconvector
- Televiziune prin cablu/satelit
- Parcare gratuita
- Receptie non-stop
- Bar
- Minibar

Nu se accepta animale de companie.

Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 . Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie