Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Santorini Secret Suites (Adults Only)


Descriere

Descriere HOTEL SANTORINI SECRET SUITES:
Hotelul Santorini Secret Suites este un hotel de 5 stele, tip boutique. Hotelul este situat pe rocile vulcanice din faimoasa Oia, oferind vedere la caldera si vulcan.

Tip masa:
Mic dejun.

Localizare HOTEL SANTORINI SECRET SUITES:
Hotelul este situat la 100 m deasupra nivelului marii, in faimoasa Oia, oferind o panorama incredibila asupra calderei si Marii Egee. Hotelul este situat la 10 km de binecunoscuta capitala a insulei, Fira. Aeroportul International din Santorini este situat la 18 km, iar portul Athinios la 20 km.

Dotari camere:
Toate camerele sunt dotate cu terasa privata, jacuzzi sau piscina privata. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, telefon, internet WiFi, baie privata dotata cu produse cosmetice de lux, uscator de par, halate si papuci, minibar, ceainic, cafetiera, seif.

Facilitati HOTEL SANTORINI SECRET SUITES: Hotelul dispune de piscina si bar la piscina, spa si centru wellness, masaj, restaurant, internet WiFi, parcare.

Clasificare oficiala: 5*

Website: www.santorini-secret.com/en

Hotelul nu accepta copii cu varste sub 15 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.