Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Katikies Santorini - The Leading Hotels Of The World


Descriere

Descriere: Situat pe stancile din Oia, la o altitudine de 300 de metri deasupra apelor albastre ale Marii Egee, hotelul boutique de 5 stele Katikies Santorini reprezinta o colectie de suite de lux, zugravite in alb, cu terase cu vedere la mare. Piscinele sale infinite beneficiaza de vedere panoramica la caldera.

Tip masa: Mic dejun.

Localizare: Hotelul Katikies Santorini se afla in Oia, la aproximativ 18 km de aeroportul insulei si de port.

Dotari camere: Hotel Katikies Santorini are camerele dotate cu aer conditionat, seif, Wi-Fi gratuit, TV satelit, minibar, frigider, baie cu uscator de par, halate si papuci de baie, room service 24h.

Facilitati: Hotelul Katikies Santorini la dispozitia oaspetilor sai numeroase facilitati, cum ar fi 3 piscine infinite, 2 restaurante - Seltz Champagne Restaurant & Bar si restaurantul Mikrasia, receptie 24h, spalatorie/calcatorie, servicii Spa si wellness, Wi-Fi gratuit in toate zonele publice, transfer gratuit la plaja aflata la 3 km de hotel. Micul dejun american cu sampanie poate fi oferit in camera sau pe veranda privata. Oaspetii vor primi vin si fructe drept cadou de bun venit.

Pagina web: www.katikies.com/katikiessantorini

Clasificare oficiala: 5 stele

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie